Det lyder måske for godt til at være sandt, når du hører at man kan spare og sågar tjene penge på at få vasket sine solceller. I virkeligheden er der direkte sammenhæng mellem effektiviteten på dine solceller og hvor rene de er.

Hvis solen ikke kan gennemtrænge smuds og snavs, vil du ikke opnå det fulde potentiale af dine solceller og derfor vil pengene du har brugt på dem, gå til spilde. Hvor mange penge du sparer er selvfølgelig afhængigt af hvor store og beskidte dine solceller er.

Vi har stor erfaring med at rengøre solceller og vores klare anbefaling er, at du benytter dig af en fagperson til netop dette. Rengøring og vask af solceller er ikke bare en helt normal opgave. Det kræver en vis viden og erfaring for at få det fulde udbytte ud af dine solceller. 

Hvert projekt kan variere i pris og størrelse, så tøv ikke med at tage kontakt til os, så finder vi en pris der passer præcis til dit behov. 

Kontakt os og hør mere

Kontakt os på mail eller telefon for at høre om vores tilbud. Du kan også udfylde vores kontaktformular med informationer om dine ønsker.

 

Prisliste - Solcelle vask

Opstart inkl. 10 paneler: 199 kr. inkl.moms.

Fra 10-30 paneler: 20 kr.pr.stk. inkl.moms.

Fra 30 paneler og op: 12 kr.pr.stk. inkl.moms.

Der vil komme en merpris, hvis der skal bruges lift